Logo
www.mad-og-drikke.dk

Thaikylling med citrusris

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
spsk
Solsikkeolie
1
stk
Lemongræsstilk "skåret i 4"
skåret i 4
2
stk
Kaffir limeblade "halveret"
halveret
1 - 2
stk
Chilier "røde, finthakkede"
røde, finthakkede
2,5
cm
Ingefær "frisk, skrællet og revet"
frisk, skrællet og revet
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
1
fed
Hvidløg "knust"
knust
1
stk
Peberfrugt "rød hakket"
rød hakket
1
stk
Peberfrugt "grøn hakket"
grøn hakket
3
stk
Kyllingebryst "i tern"
i tern
400
g
Kokosmælk "på dåse, fedtfattig"
på dåse, fedtfattig
1,5
dl
Kyllingebouillon
4
spsk
Korianderblade "hakkede"
hakkede
250
g
Basmatiris
2
stk
Lime / limefrugter "reven skal heraf"
reven skal heraf
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Opvarm olien i en gryde og tilsæt citrongræs, limeblade, chili, ingefær, løg og hvidløg og svits i 2 min.

Tilsæt peber og kylling og svits i 5 min. til.

Hæld kokosmælk og bouillon i og lad det simre i yderligere 10 min., eller til kyllingen er gennemkogt.

Rør halvdelen af korianderen i og smag til med salt og peber.

Imens koges risene i en gryde med letsaltet, kogende vand med halvdelen af limeskallen og saften. Kog efter pakkens anvisning, til risen er mør og hæld vandet fra. Rør resten af limeskallen og saften i plus koriander.

Server sammen med kyllingen.



Søgeord: thaikylling, kylling, thailandsk, citrusris, ris, citru
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
thaikylling, kylling, thailandsk, citrusris, ris, citru
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/thaikylling-med-citrusris/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her