Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tagliatelle med kødstrimler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
fed
Hvidløg "presset"
presset
1
tsk
Ingefær "friskhakket"
friskhakket
0,25
stk
Løg "finthakket"
finthakket
Salt
200
g
Oksefilet "eller andet mørt kød, skåret i 4 cm lange strimler"
eller andet mørt kød, skåret i 4 cm lange strimler
200
g
Broccoli "plukket i buketter"
plukket i buketter
150
g
Champignon "skåret i skiver"
skåret i skiver
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
4
spsk
Grøntsagsbouillon
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis
500
g
Tagliatelle "båndpasta"
båndpasta

Fremgangsmåde
Wok eller anden stor stegepande opvarmes og heri steges hvidløg, ingefær og løg sammen med en prise salt under stadig omrøring i 2-3 minutter. Tilføj kødstrimlerne og steg videre i 2-3 minutter til kødet er letstegt på alle sider.

Tilføj herefter broccoli og steg yderligere 2 min. Svampe, soyasauce, bouillon og sukker tilføjes og der steges yderligere 3-4 minutter. I mellemtiden koges pastaen al dente og vendes i kødgryden. Krydres og koges ca. 15 min.


Søgeord: tagliatelle, båndpasta, kødstrimler, oksefilet, ingefær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
tagliatelle, båndpasta, kødstrimler, oksefilet, ingefær
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tagliatelle-med-koedstrimler/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her