Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rodfrugtpandekager med oksekødsfyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Æg
230
g
Hvedemel
1
tsk
Salt
4
dl
Mælk
400
g
Rodfrugter "blandede, f.eks. gulerod, pastinak og knoldselleri"
blandede, f.eks. gulerod, pastinak og knoldselleri
50
g
Smør "til stegnning"
til stegnning
Fyld og topping:
2
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
400
g
Oksekød i strimler
2
spsk
Olivenolie "til stegning"
til stegning
Salt
Peber
1
dl
Vand
100
g
Revet ost / reven ost
1
spsk
Timian (frisk)

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg groft, og steg dem sammen med kødet i olie et par minutter. Krydr med salt og peber. Tilsæt vand, og lad kødet stege mørt ved middel varme. 

 

Pisk æggene sammen, og rør melet i lidt ad gangen. Tilsæt salt. Pisk mælken i, og lad dejen hvile i 10 minutter. 

 

Riv rodfrugterne groft, og vend dem i pandekagedejen. Steg 1 pandekage ad gangen i lidt smeltet smør. Tænd ovnen på 200 grader. Fordel oksekødsfyldet på pandekagerne, og rul dem sammen. Læg pandekagerne i en lille bradepande, og drys med revet ost, timian, salt og peber. Bag pandekagerne i vonen i ca. 25 minutter.

 

Servér med en grøn salat.



Søgeord: rodfrugtpandekager, pandekager, sunde pandekager, madpandekager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
rodfrugtpandekager, pandekager, sunde pandekager, madpandekager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rodfrugtpandekager-med-oksekoedsfyld/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her