Logo
www.mad-og-drikke.dk

Porrer i spinat og pesto

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
bundt
Porrer "slanke, 5-6 stk."
slanke, 5-6 stk.
600
g
Spinat
1
dl
Pesto "evt. hjemmelavet af 1 bundt basilikum, 1 fed hvidløg, 30 g pinjekerner, 2 spsk. olivenolie, salt og peber"
evt. hjemmelavet af 1 bundt basilikum, 1 fed hvidløg, 30 g pinjekerner, 2 spsk. olivenolie, salt og peber

Godt som tilbehør til f.eks. oksesteg.

Fremgangsmåde

Kog porrene, der er renset og skåret i halve, i letsaltet vand i 8 min. og lad spinaten være med de sidste 30 sek. Hæld vandet fra og vend det rundt i pesto.

Server porrerne lune som tilbehør.



Søgeord: porrer, tilbehør, madopskrifter, pesto, spinat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
porrer, tilbehør, madopskrifter, pesto, spinat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/porrer-i-spinat-og-pesto/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her