Pariserbrød
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
350
g
Hakket oksekød / oksefars
1
tsk
Kartoffelmel
0,5
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
4
spsk
Vand
1
spsk
Løg "hakket"
1
spsk
Persille "hakket"
1
spsk
Rødbede "hakkede"
4
skiver
Franskbrød
30
g
Margarine
Fremgangsmåde
Alle delene måles af og gøres klar. Tingene røres sammen i en skål. Blandingen smøres på brødskiverne. Brødene steges på panden ved jævn varme med kødsiden nedaf ca. 5 min. Brødene vendes og steges på den anden side ca. 3 min. Hvis bøffen skal være gennemstegt må du kontrollere ved at løfte den fra brødskiven.
Søgeord: pariserbrød, oksekød, hovedret, opskrift, persille, rødbede
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
pariserbrød, oksekød, hovedret, opskrift, persille, rødbede
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
pariserbrød, oksekød, hovedret, opskrift, persille, rødbede
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pariserbroed/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pariserbroed/