Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ovnbagt peberfrugt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Peberfrugt "rød"
rød
0,5
stk
Aubergine
2
stk
Tomater "store"
store
1
stk
Skalotteløg
1
fed
Hvidløg "knust"
knust
0,25
bundt
Basilikum (frisk) "friskhakket"
friskhakket
2
tsk
Olivenolie

Fremgangsmåde
Skær auberginen i terninger på ½ cm. Drys dem godt med salt og lad dem trække ½ time. Skyl dem grundigt og dup dem tørre i et rent viskestykke.

Del peberfrugten i 2 halve. Fjern kerner og lameller, men lad stænglen sidde på.

Rids tomaterne og fjern blomsten. Overhæld dem med kogende vand, og lad dem stå 20-30 sekunder. Afkøl i koldt vand og fjern skindet med en skarp kniv. Fjern også kernerne og skær tomatkødet i meget små tern.

Skær løget i skiver og rist dem i lidt vand på en slip-let pande. Tilsæt hvidløg og aubergineterninger, og sautér til de er bløde. Vend tomater, krydderurter og peber i. Smag til og fordel blandingen i peberfrugten. Stil peberfrugten i en forvarmet oven ved 160o i 1½ time, til de er helt møre. 

Dryp en tsk. olie på hver peberfrugt før servering.


Søgeord: ovnbagt, peberfrugt, aubergine, tomater, skalotteløg, hvidløg, basilikum, olivenolie, fedtfattigt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Vegatarmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
ovnbagt, peberfrugt, aubergine, tomater, skalotteløg, hvidløg, basilikum, olivenolie, fedtfattigt
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her