Logo
www.mad-og-drikke.dk

Oldemors cognackage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Margarine
250
g
Sukker / melis / stødt melis
4
stk
Æg
250
g
Mel
0,75
dl
Cognac
50
g
Mandler

Fremgangsmåde
Margarinen røres godt med sukkeret. Æggeblommerne røres i en ad gangen. Melet røres sammen med cognac og de smuttede, snittede mandler. De stivpiskede hvider vendes i dejen.

Dejen fyldes i en smurt form (ca. 1 ½ liter). Bagetid: ca. 1 1/4 time ved jævn varme (175 grader).

De snittede mandler kan evt. ristes på en tør pande, før de blandes i dejen.


Søgeord: cognackage, kage, cognac, mandler, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
cognackage, kage, cognac, mandler, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/oldemors-cognackage/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her