Logo
www.mad-og-drikke.dk

Oksekarrygryde

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Skært oksekød "tern"
tern
2
spsk
Olie
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
1 - 2
fed
Hvidløg "finthakket"
finthakket
10
g
Ingefær "frisk, finthakket"
frisk, finthakket
1
spsk
Karry
1
dåse
Kokosmælk
1
tsk
Rørsukker
Salt
Peber
0,5
stk
Blomkål "buketter, og/eller 250 g frisk spinat"
buketter, og/eller 250 g frisk spinat

Tilbehør: ris og/eller brød

Fremgangsmåde
Brun kødet i en gryde og tag det op. Steg løg, hvidløg, ingefær og karry et par min. Tilsæt kød og kokosmælk, og lad retten simre under låg, til kødet er mørt - ca. 1 time. Spæd evt. med vand.

Smag til med sukker, salt og peber og vend ristede blomkålsbuketter og/eller skyllet spinat i retten. varm igennem og server med tilbehør:

Tip:
Tilsæt evt. tomatpuré eller hakkede tomater.


Søgeord: skært, oksekød, karry, kokosmælk, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
skært, oksekød, karry, kokosmælk, hovedret
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her