Oksekarrygryde
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
300
g
Skært oksekød "tern"
2
spsk
Olie
1
stk
Løg "finthakket"
1 - 2
fed
Hvidløg "finthakket"
10
g
Ingefær "frisk, finthakket"
1
spsk
Karry
1
dåse
Kokosmælk
1
tsk
Rørsukker
Salt
Peber
0,5
stk
Blomkål "buketter, og/eller 250 g frisk spinat"
Tilbehør: ris og/eller brød
Fremgangsmåde
Brun kødet i en gryde og tag det op. Steg løg, hvidløg, ingefær og karry et par min. Tilsæt kød og kokosmælk, og lad retten simre under låg, til kødet er mørt - ca. 1 time. Spæd evt. med vand.
Smag til med sukker, salt og peber og vend ristede blomkålsbuketter og/eller skyllet spinat i retten. varm igennem og server med tilbehør:
Tip:
Tilsæt evt. tomatpuré eller hakkede tomater.
Smag til med sukker, salt og peber og vend ristede blomkålsbuketter og/eller skyllet spinat i retten. varm igennem og server med tilbehør:
Tip:
Tilsæt evt. tomatpuré eller hakkede tomater.
Søgeord: skært, oksekød, karry, kokosmælk, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
skært, oksekød, karry, kokosmælk, hovedret
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
skært, oksekød, karry, kokosmælk, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/oksekarrygryde/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/oksekarrygryde/