Logo
www.mad-og-drikke.dk

Nakkefilet i fad

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Nakkefilet
150
g
Margarine
0,5
kop
Tomatketchup
2
tsk
Fransk sennep
200
g
Bacon "i tynde skiver, skæres i tern"
i tynde skiver, skæres i tern
1
stk
Løg "stort, hakkes groft"
stort, hakkes groft
2
stk
Laurbærblade
Salt
Peber
1
bundt
Persille "hakkes"
hakkes

Fremgangsmåde
Brun kødet i margarine. Løg og bacon brunes med. Kom salt, peber, laurbærblade sennep og tomat ketchup i. Det hele koger i ca. 1 1/2 til 2 timer. Afkøles til næste dag.

Skær kødet i skiver, læg det i et ovnfast fad, hæld lagen over kødet, sættes i ovnen ved 180 gr. i ca. 20 min. Drys hakket persille over retten, der steger ca 10 min. endnu.

Server ris eller kartoffelmos til.


Søgeord: nakkefilet, fad, bacon, laurbærblade, persille
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad

Søgeord:
nakkefilet, fad, bacon, laurbærblade, persille
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her