Lammekølle med kartofler i fad
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Lammekølle
Hvidløg
Grøntsagsbouillon
1
kg
Kartoffel / kartofler
Salt
Peber
Rosmarin
Fremgangsmåde
Gnid hele køllen med salt og peber. Snit kødet så det danner tern og fyld den med skiveskårede hvidløg og drys med tørret rosmarin.Læg køllen midt i et stort ovnfast fad.
Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern og læg dem rundt om køllen i fadet. Tag nogle hele upillede fed hvidløg og læg sammen med kartoflerne, drys tilsidst med lidt rosmarin.
Hæld boulionen ved så der ca er 1 cm bouillon op af kanten. Tilsæt evt. mere bouillon under stegningen
hvis kartoflerne skulle blive for tørre.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 2 timer.
Søgeord: lammekølle, hvidløg, kartofler, hovedret, grøntsagsbouillon, rosmarin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Påske
Begivenheder:
Påskefrokost
Søgeord:
lammekølle, hvidløg, kartofler, hovedret, grøntsagsbouillon, rosmarin
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Påske
Begivenheder:
Påskefrokost
Søgeord:
lammekølle, hvidløg, kartofler, hovedret, grøntsagsbouillon, rosmarin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammekoelle-med-kartofler-i-fad/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammekoelle-med-kartofler-i-fad/