Logo
www.mad-og-drikke.dk

Krydrede kalkunbøffer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
450
g
Hakket kalkunkød
1
spsk
Soya / soja / soyasauce "mørk"
mørk
1 - 2
spsk
Sød chilisovs
1
stk
Citron "saft og reven skal heraf"
saft og reven skal heraf
2
stk
Forårsløg / springløg "finthakkede"
finthakkede

Tilbehør: tzatziki, grøn salat og nye kartofler

Fremgangsmåde

Rør kalkunkød, soja, chilisauce, citronskal, citronsaft, forårsløg samt rigeligt salt og peber godt sammen.

Del farsen i fire og form dem til flade bøffer.

Steg bøfferne på en sliplet pande unden fedtstof i ca. 6-8 min. på hver side ved jævn til lav varme, til bøfferne er gennemstegt.

Server med tzatziki, blandende grønne salatblade og nye kartofler.



Søgeord: kalkunbøffer, kalkunkød, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Søgeord:
kalkunbøffer, kalkunkød, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krydrede-kalkunboeffer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her