Krydrede kalkunbøffer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
450
g
Hakket kalkunkød
1
spsk
Soya / soja / soyasauce "mørk"
1 - 2
spsk
Sød chilisovs
1
stk
Citron "saft og reven skal heraf"
2
stk
Forårsløg / springløg "finthakkede"
Tilbehør: tzatziki, grøn salat og nye kartofler
Fremgangsmåde
Rør kalkunkød, soja, chilisauce, citronskal, citronsaft, forårsløg samt rigeligt salt og peber godt sammen.
Del farsen i fire og form dem til flade bøffer.
Steg bøfferne på en sliplet pande unden fedtstof i ca. 6-8 min. på hver side ved jævn til lav varme, til bøfferne er gennemstegt.
Server med tzatziki, blandende grønne salatblade og nye kartofler.
Søgeord: kalkunbøffer, kalkunkød, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Søgeord:
kalkunbøffer, kalkunkød, hovedret, mad, opskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Søgeord:
kalkunbøffer, kalkunkød, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krydrede-kalkunboeffer/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krydrede-kalkunboeffer/