Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalvekotelet med kaperssovs

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Kalvekoteletter
0,5
tsk
Salt
1
knivspids
Peber
Smør "til stegning"
til stegning
2
dl
Mælk
1
spsk
Majsstivelse
2
spsk
Kapers
1
tsk
Citronsaft
Peber

Fremgangsmåde
Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i smørret med middelhøj varme i 4-5 min på hver side, til de kun netop er gennemstegte. Rør majsstivelse ud i mælken og varm den op til kogepunktet under omrøring. Hak kapersene groft og tilsæt dem sammen med citronsaften og smag til med peber.

Server koteletterne med kogte kartofler og dampede ærter og gulerødder.


Søgeord: kalvekoteletter, kapers, hovedret, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
kalvekoteletter, kapers, hovedret, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalvekotelet-med-kaperssovs/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her