Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fasan i madeirasovs

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Fasan "en stor eller 2 mindre"
en stor eller 2 mindre
250
g
Champignoner "friske"
friske
Smør
Salt
Peber
3
dl
Hønsebouillon "terning og vand"
terning og vand
1
dl
Madeira
1
dl
Kaffefløde "eller piskefløde"
eller piskefløde
Meljævning

Vildt.

Fremgangsmåde
Fasanen skæres ud i 4-8 stykker og brunes i en pande og lægges efterhånden over i en stegegryde, gerne med hjertet. Salt og lidt peber drys ses ved. Stegepanden koges af med bouillon, der hældes over fasanen sammen med madeira.

Under låg småsteger kødet, til det er mørt, ca. 40 min. alt efter fuglens alder, men stik i lårene og mærk, om det er mørt. Lidt før tilsættes de hele, rensede champignoner, der snurrer med i 5 min.

Findes leveren rives den på et råkostjern og blandes i sovsen til sidst sammen med fløde og meljævning, evt. kulør og sovsen smages til med evt. mere madeira.


Søgeord: fasan, madeira, vildt, hønsebouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving

Søgeord:
fasan, madeira, vildt, hønsebouillon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fasan-i-madeirasovs/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her