Logo
www.mad-og-drikke.dk

Dyrefilet i rødvinssovs

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
800 - 900
g
Dyrefilet "af rådyr, rensdyr, elg eller andet vildt"
af rådyr, rensdyr, elg eller andet vildt
Marinade
Salt
Peber
2
spsk
Løg "hakkede"
hakkede
4
dl
Rødvin
75
g
Smør
Sovs
1
stk
Gulerod / Gulerødder "i små terninger "
i små terninger
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
3
dl
Marinade
Salt
Peber
3 - 4
stk
Enebær "finthakkede eller knuste"
finthakkede eller knuste
2
dl
Bouillon
Jævning
1
spsk
Ribsgele
Soya / soja / soyasauce

Fremgangsmåde
Evt. hinder eller sener fjernes, og kødet lægges i den sammen piskede marinade 3-4 timer.

Tages op aftørres og brunes i en gryde i smør. Småsteger under låg 20-25 min. alt efter tykkelse.

Til sovs brunes gulerodsterninger og løg i lidt smør, heri den siede marinade, krydderier og bouillon. Koger småt i 15-20 min. Sovsen smages til med gele, krydderier og evt. soja, og sovsen jævnes. Fileten skæres i skiver , kommes i sovsen og varmes.

Server ris og grøntsager til.

Husk
Vil De have kødet helt gennemstegt, skal det stege lidt længere og stege tiden afhænger også af dyrets alder. Stik i kødet og mærk, om det er mørt.


Søgeord: dyrefilet, rådyr, rensdyr, elg, vildt, rødvinssovs, rødvin, enebær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Fest

Søgeord:
dyrefilet, rådyr, rensdyr, elg, vildt, rødvinssovs, rødvin, enebær
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dyrefilet-i-roedvinssovs/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her