Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinpandekager med yoghurt og sirup

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Appelsinpandekager:
2
dl
Minimælk
150
g
Hvedemel
1
spsk
Vanillesukker / vaniljesukker
2
stk
Æg
0,5
stk
Appelsin "usprøjtet"
usprøjtet
20
g
Smør "til stegning"
til stegning
Sirup:
1,5
stk
Appelsiner
1
stk
Citron
125
g
Sukker / melis / stødt melis
Til servering:
2
stk
Appelsiner
20
g
Hasselnøddekerner
200
g
Græsk yoghurt "10 %"
10 %

Fremgangsmåde

Kog appelsinsaft, citronsaft og sukker ind til en tynd sirup. Pisk mælk, mel vaniljesukker, æg, revet appelsinskal og appelsinsaft sammen til en klumpfri pandekagedej. Bag 8 store tynde pandekager i lidt smør på en pande ved middel varme.

 

Skær appelsinerne ud i fine fileter uden den hvide hinde. Rist hasselnødderne på en tør pande, og gnid skallerne af i et rent viskestykke. Hak nødderne groft. 

 

Fold og anret pandekagerne på tallerkner sammen med en god skefuld yoghurt og appelsinfileter. Hæld sirup over, drys med nødder, og servér straks.



Søgeord: appelsinpandekager, pandekager, pandekager med appelsin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Bagværk

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Valentine

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
appelsinpandekager, pandekager, pandekager med appelsin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinpandekager-med-yoghurt-og-sirup/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her