Logo
www.mad-og-drikke.dk

Snacks med feta og dadler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Fetaost "i tern"
i tern
125
g
Dadler "friske, uden sten"
friske, uden sten
4
tsk
Ingefær "frisk, fintrevet"
frisk, fintrevet
4
plader
Filodej "frossen, optøet ca. 150 g"
frossen, optøet ca. 150 g
4
spsk
Smør "smeltet, ca. 50 g"
smeltet, ca. 50 g

Fremgangsmåde
Bagetid: ca. 12 min. ved 225°

Hak feta, dadler og ingefær i en foodprocessor ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. Fold filodejspladerne ud og dæk dem med et vådt klæde. Tag en plade filodej frem og pensl den med 1 spsk smør. Læg en ny plade filodej på. Tryk de 2 plader sammen, f.eks. med en kagerulle.

Smør halvdelen af osteblandingen på pladen. Del den i 24 stykker (a ca.7 x 7 cm). Tril hver firkant sammen fra det ene hjørne (diagonalt) og læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Pensl de 24 snacks med 1 spsk smør og bag dem midt i ovnen. Tilbered resten på samme måde.

Genvej
Snacksene kan stå tilberedt, men ikke bagt, i køleskabet i 2-3 timer.

Tip
Snacks med feta og dadler kan serveres sammen med oliven, sprøde grønsager og et glas kølig, tør hvid portvin gør de det ud før en let og dejlig forret.


Søgeord: snacks, feta, dadler, ingefær, filodej
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt , Snacks

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
snacks, feta, dadler, ingefær, filodej
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/snacks-med-feta-og-dadler/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her