Hjemmelavet ost
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
0,5
l
A 38
0,5
l
Ymer
Bladselleri "efter smag"
2
stk
Løg "efter smag"
Purløg
Salt
Fremgangsmåde
A-38 og ymer hældes i en melittatragt eller hældes op i et rent viskestykke. Al valle skal løbe fra natten over. Vallen, der indeholder rigtig mange næringsstoffer kan bagefter bruges til brødbagning.
Hvidløgsost
Løg, bladselleri, purløg, hvidløg og løg hakkes fint og blandes i osten, der trækker sammen i 8 timer. Den smages nu til med salt og peber og evt. lidt af vallen, hvis osten er for stiv.
Carryost
Løg, ærter eller majs, radiser eller andre grøntsager, der passer til. Smages til med carry.
Hvidløgsost
Løg, bladselleri, purløg, hvidløg og løg hakkes fint og blandes i osten, der trækker sammen i 8 timer. Den smages nu til med salt og peber og evt. lidt af vallen, hvis osten er for stiv.
Carryost
Løg, ærter eller majs, radiser eller andre grøntsager, der passer til. Smages til med carry.
Søgeord: hjemmelavet, ost, opskrift, mad, hvidløgsost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet
Søgeord:
hjemmelavet, ost, opskrift, mad, hvidløgsost
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet
Søgeord:
hjemmelavet, ost, opskrift, mad, hvidløgsost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-ost/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-ost/