Logo
www.mad-og-drikke.dk

Choko-rosin kager

(1)

Choko-rosin kager
Antal
Ingredienser
Info
75
g
Plantemargarine
75
g
Sukker / melis / stødt melis
75
g
Brun/mørk farin / puddersukker
1
stk
Æg
160
g
Hvedemel
1
tsk
Natron "strøget teske"
strøget teske
1
knivspids
Salt "fint"
fint
75
g
Chokolade "mørk"
mørk
75
g
Rosiner
25
g
Mandler "hakkede"
hakkede

Der bliver ca. 40 stk. småkager

Fremgangsmåde

Rør margarine og sukker sammen. Tilsæt æg og farin og rør det til en let masse. Bland mel med natron og salt og rør det i. Hak chokoladen og snit rosinerne i mindre stykker. Bland chokolade, rosiner og hakkede mandler i dejen.

Beklæd en bageplade med bagepapir, form kagerne til kugler på størrelse med en valnød og tryk dem flade.

Bages på midterste rille ved 180° i ca. 10-15 min.

Lad kagerne køle af på en bagerist og læg dem derefter i tætte dåser, når de er helt kolde.



Søgeord: mandler, plantemargarine, rosiner, småkager, kager, opskrift, mørk, chokolade
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
mandler, plantemargarine, rosiner, småkager, kager, opskrift, mørk, chokolade

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her