Bradepandekage med kanel, æbler og mandler
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
Dej
150
g
Smør "eller margarine"
250
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
stang
Vanille / vanilje
4
stk
Æg
150
g
Hvedemel
1
tsk
Bagepulver
Fyld
750
g
Æbler "skrællede og skåret i både"
85
g
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Kanel
50
g
Mandler "smuttede og hakkede"
Glasering og pynt
2
dl
Abrikosmarmelade "tyk og pureret"
Citronsaft
Fremgangsmåde
Pisk smør, sukker og vanillekorn tykt, tilsæt æggene et af gangen. Bland melet med bagepulver og vend det i dejen, der røres sammen.
Bred dejen ud i en velsmurt bradepande på ca. 24 x 32 cm. Tryk æblestykkerne i dejen og drys sukker-kanelblandingen samt mandler over i et tykt lag.
Bag kagen midt i ovnen ved 175° i ca. 30 min.
Tag kagen ud. Smelt abrikosmarmeladen i en lille gryde med lidt citronsaft, og glaser kagen med marmeladen. Sæt den i ovnen igen, og bag den endnu 5-10 min. Tag kagen ud, og lad den afkøle næsten helt, før den skæres i firkanter.
Søgeord: bradepandekage, kanel, æbler, mandler, opskrift, kage, mad, dej, abrikosmarmelade, galsering, fyld, pynt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag , Julefrokost
Søgeord:
bradepandekage, kanel, æbler, mandler, opskrift, kage, mad, dej, abrikosmarmelade, galsering, fyld, pynt
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag , Julefrokost
Søgeord:
bradepandekage, kanel, æbler, mandler, opskrift, kage, mad, dej, abrikosmarmelade, galsering, fyld, pynt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bradepandekage-med-kanel-aebler-og-mandler/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bradepandekage-med-kanel-aebler-og-mandler/