Logo
www.mad-og-drikke.dk

Nødde-chokoladelagkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Rombær
350
g
Skovbær "frosne"
frosne
2
dl
Sukker / melis / stødt melis
0,75
dl
Rom
Kagen
175
g
Sukker / melis / stødt melis
175
g
Smør "blødt, + til formen"
blødt, + til formen
4
stk
Æg
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene heraf"
kornene heraf
250
g
Hasselnødder "malede"
malede
1
dl
Kakaopulver "sigtet"
sigtet
2,5
tsk
Bagepulver
100
g
Mørk chokolade "hakket"
hakket

Fremgangsmåde

Rombær:
Kom alle ingredienserne i en skål og rør rundt. Stil skålen køligt og rør rundt en gang indimellem (skal trække mindst 1 dag).

Kagen:
Rør sukker og smør blødt. Tilsæt resten. Smør en springform og læg bagepapir i bunden. Hæld dejen i og bag ved 175 grader i ca. 50 min.

Afkøl og flæk forsigtigt. Sigt rombær (gem rommen) og læg dem mellem bundene.


Søgeord: lagkage, chokoladelagkage, skovbær, rom, kakao, bagepulver
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
lagkage, chokoladelagkage, skovbær, rom, kakao, bagepulver
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/noedde-chokoladelagkage/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her