Hindbærroulade
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
3
stk
Æg
1
stk
Æggehvide
125
g
Sukker / melis / stødt melis
60
g
Kartoffelmel
3
spsk
Kakaopulver
1
tsk
Bagepulver
Sukker / melis / stødt melis "til drys"
Fyld
400 - 500
g
Hindbær
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Fremgangsmåde
Pisk æg og æggehvide hvidt med sukker og sigt kartoffelmel, kakao og bagepulver i. Vend sammen pg spred ud på bagepapir. Bag dejen i en 225 grader varm ovn i 7-9 min. Vend ud på et viskestykke, drysset med sukker, og læg et andet viskestykke over.
Mos hindbærrene med sukker og spred dem ud på rouladen. Rul sammen.
Server med hindbær og evt. is.
Mos hindbærrene med sukker og spred dem ud på rouladen. Rul sammen.
Server med hindbær og evt. is.
Søgeord: hindbærroulade, roulade, kage, kakao
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
hindbærroulade, roulade, kage, kakao
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
hindbærroulade, roulade, kage, kakao
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hindbaerroulade/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hindbaerroulade/