Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mokkaroulade

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Dej
150
g
Margarine
150
g
Sukker / melis / stødt melis
3
stk
Æg
150
g
Hvedemel
1
tsk
Bagepulver
Creme
100
g
Margarine
75
g
Flormelis / florsukker
2
tsk
Minut kaffe
1
spsk
Vand
1
stk
Æggeblomme
75
g
Mørk bitter chokolade "smeltet"
smeltet

Fremgangsmåde
Margarine og sukker røres godt. De sammenpiskede æg tilsættes lidt ad gangen. Mel, bagepulver og mælk røres i.

Dejen hældes i en smurt papirform Ca. 35x40 cm. Bagetid. Ca. 8 min. ved stærk varme (225 grader).

Kagen vendes ud på sukkerstrøet papir. Fugtigt pergamentpapir lægges over, så dejen kan slå sig.

Creme
Margarinen røres med flormelis. Kaffepulveret opløses i vandet oq blandes i. Æggeblommer og den smeltede chokolade røres i.

Cremen fordeles over den kolde rouladebund. Rouladen rulles sammen på den lange led.


Søgeord: mokkaroulade, roulade, kage, bitter, chkolade, kaffe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
mokkaroulade, roulade, kage, bitter, chkolade, kaffe
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her