Wellington citronkage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
400
g
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg
2,5
dl
Yoghurt naturel
2
dl
Neutral olie
3 - 4
stk
Citroner "reven skal heraf"
300
g
Hvedemel
Lage
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
dl
Citronsaft
Fremgangsmåde
Læg bagepapir i en springform. Pisk sukker, æg, yoghurt, olie og citronskal med håndpisker. Vend melet i og bland det til en jævn dej. Hæld den i formen og bag kagen ca. 45 min. nederst i ovnen ved 175 grader. Prøv med en strikkepind, der må ikke hænge dej ved. Lad kagen hvile 10 min.
Varm citronsaft og sukker, til sukkeret er smeltet. Prik kagen med en gaffel og øs den varme lage over. Tag kagen ud af bagepapiret, når lagen er suget op. Spis kagen med iskoldt flødeskum.
Søgeord: wellington, citronkage, kage, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
wellington, citronkage, kage, opskrift
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
wellington, citronkage, kage, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/wellington-citronkage/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/wellington-citronkage/