Logo
www.mad-og-drikke.dk

Wellington citronkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg
2,5
dl
Yoghurt naturel
2
dl
Neutral olie
3 - 4
stk
Citroner "reven skal heraf"
reven skal heraf
300
g
Hvedemel
Lage
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
dl
Citronsaft

Fremgangsmåde

Læg bagepapir i en springform. Pisk sukker, æg, yoghurt, olie og citronskal med håndpisker. Vend melet i og bland det til en jævn dej. Hæld den i formen og bag kagen ca. 45 min. nederst i ovnen ved 175 grader. Prøv med en strikkepind, der må ikke hænge dej ved. Lad kagen hvile 10 min.

Varm citronsaft og sukker, til sukkeret er smeltet. Prik kagen med en gaffel og øs den varme lage over. Tag kagen ud af bagepapiret, når lagen er suget op. Spis kagen med iskoldt flødeskum.



Søgeord: wellington, citronkage, kage, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
wellington, citronkage, kage, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/wellington-citronkage/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her