Logo
www.mad-og-drikke.dk

Honning hjerter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Honning
150
g
Brun/mørk farin / puddersukker
150
g
Margarine
100
g
Mandler "hakkede"
hakkede
2
spsk
Appelsinskal "fintrevet"
fintrevet
1
tsk
Ingefær "stødt"
stødt
2
tsk
Kanel
0,5
tsk
Stødt nellike
2
tsk
Natron
550
g
Hvedemel

Fremgangsmåde

Honning, farin og margarine smeltes sammen i en gryde. De øvrige ingredienser, undtagen æg og mel, røres i. Massen afkøles til den er lunken. Æg og mel røres i, og dejen æltes sammen.

Dejen hviler mindst 1 døgn i køleskab. Dejen rulles ud i ca. 1/2 cm tykkelse og udstikkes med hjerteforme eller skæres efte skabelon.

Bages i 5-8 min. ved 200° på midterste ovnribbe.

Dejen kan gemmes i fryseren, så skal den ligge et par timer ved køkkentemperatur inden den rulles ud.



Søgeord: honning, hjerter, honninghjerter, julehygge, julekager, mad, nelliker, bageopskrifter, julekage, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
honning, hjerter, honninghjerter, julehygge, julekager, mad, nelliker, bageopskrifter, julekage, juleopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her