Julesnegle
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Antal
Ingredienser
Dej
250
g
Hvedemel
250
g
Smør
4
spsk
Fløde
0,5
tsk
Hjortetaksalt
Fyld
125
g
Lys blød farin
125
g
Rosiner
50
g
Mandler "snittede"
1
tsk
Kardemomme
1
stk
Æg "til pensling"
Fremgangsmåde
Smørret hakkes ud i melet, og dejen æltes let med fløde og hjortetaksalt. Skal derefter hvile koldt nogle timer. Rulles ud med en kagerulle til an aflang, firkantet plade, hvorpå fyldet fordeles. Rulles så på den lange led til en pølse, der skæres i tynde skiver, som efterhånden sættes på en smurt bageplade.
Pensles med æg og bages ved 200° i 10-12 min.
Søgeord: lulesnegle, bageopskrifter, snegle, julekager, julekage, jul, julebagværk, opskrifter, hjortetaksalt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
lulesnegle, bageopskrifter, snegle, julekager, julekage, jul, julebagværk, opskrifter, hjortetaksalt
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
lulesnegle, bageopskrifter, snegle, julekager, julekage, jul, julebagværk, opskrifter, hjortetaksalt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/julesnegle/
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/julesnegle/