Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kardinal ferskner

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
dåse
Fersken / ferskner "ca. 500 g"
ca. 500 g
1
pakke
Hindbær "frosne, ca. 400 g"
frosne, ca. 400 g
1
spsk
Flormelis / florsukker
2 - 3
spsk
Kirsch "evt. Peter Heering likør"
evt. Peter Heering likør
0,5
l
Piskefløde
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene af"
kornene af

Denne festlige dessert kræver egentlig friske ferskner og hindbær, disse kan dog erstattes af udsøgte ferskener fra dåse og dybfrosne hindbær.

Fremgangsmåde
Begynd med at hælde saften fra ferskenerne - den kan bruges til læskedrik.De optøede hindbær gnides gennem en sigte - tag forinden nogle af de pæneste fra til pynt, og pureen smages til med flormelis og Kirsch (eller Heering likøren). Fløden piskes stiv og tilsættes kornene fra vanillen.

Ved anretningen lægges fersknerne på et glas fad, og de dækkes med hindbærpureen. Pyntes med de hele hindbær, og i kanten af fadet sprøjtes flødeskummet.


Søgeord: kardinal, ferskner, dessert, opskrifter, jul, hindbær, kirsch, peter, heering, likør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
kardinal, ferskner, dessert, opskrifter, jul, hindbær, kirsch, peter, heering, likør
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her