Logo
www.mad-og-drikke.dk

Glaseret sprængt svinekam

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Sprængt svinekam "kogt, gerne halskan, på ca. 1 kg"
kogt, gerne halskan, på ca. 1 kg
2
spsk
Sur sennep
3
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
2
spsk
Rasp "sigtet"
sigtet
18 - 20
stk
Kryddernelliker
50
g
Smør "smeltet"
smeltet

Det er en stor delikatesse.

Fremgangsmåde
Når den kogte svinekam let afkølet, fjernes sværen. Stryges derefter ovenpå fedtet med sennep, og dækkes med puddersukker blandet med rasp - blandingen skal presses godt ned i fedtet. Sættes på bradepandens ovnrist, der skal smøres en smule. Hist og her stikkes kryddernelliker, og  smeltet smør dryppes over.

Glaseres ved kraftig varme (250 grader) 10-12 minutter. Spises lunken eller kold, skåret i ganske tynde skiver.


Søgeord: glaseret, sprængt, svinekam, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
glaseret, sprængt, svinekam, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaseret-spraengt-svinekam/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her