Portvinskugler
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
50
g
Rosiner
3
spsk
Portvin
125
g
Kogechokolade
100
g
Flormelis / florsukker
75
g
Raffinol "eller palmin"
2 - 3
spsk
Kakaopulver
Fremgangsmåde
Rosinerne overhældes med spilkogende vand, og henstår ca. 1/2 time. Vandet hældes fra, rosinerne hakkes, lægges i en skål og portvinen hældes over. Chokoladen rives, Palminen smeltes, afkøles en smule, og den revne chokolade iblandes, lidt ad gangen,. og når denne begynder at stivne tilsættes rosinerne.
Stilles nu køligt ca 1 kvarter. Chokoladerosinmassen deles i ca. 24 stykker, der hver trilles i en kugle og vendes i kakao.
Stilles nu køligt ca 1 kvarter. Chokoladerosinmassen deles i ca. 24 stykker, der hver trilles i en kugle og vendes i kakao.
Søgeord: portvinskugler, konfekt, slik, jul, opskrifter, portvin, kogechokolade, raffinol, palmin, kakao, rosiner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Nytår
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
portvinskugler, konfekt, slik, jul, opskrifter, portvin, kogechokolade, raffinol, palmin, kakao, rosiner
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Nytår
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
portvinskugler, konfekt, slik, jul, opskrifter, portvin, kogechokolade, raffinol, palmin, kakao, rosiner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/portvinskugler/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/portvinskugler/