Logo
www.mad-og-drikke.dk

Portvinskugler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
50
g
Rosiner
3
spsk
Portvin
125
g
Kogechokolade
100
g
Flormelis / florsukker
75
g
Raffinol "eller palmin"
eller palmin
2 - 3
spsk
Kakaopulver

Fremgangsmåde
Rosinerne overhældes med spilkogende vand, og henstår ca. 1/2 time. Vandet hældes fra, rosinerne hakkes, lægges i en skål og portvinen hældes over. Chokoladen rives, Palminen smeltes, afkøles en smule, og den revne chokolade iblandes, lidt ad gangen,. og når denne begynder at stivne tilsættes rosinerne.

Stilles nu køligt ca 1 kvarter. Chokoladerosinmassen deles i ca. 24 stykker, der hver trilles i en kugle og vendes i kakao.


Søgeord: portvinskugler, konfekt, slik, jul, opskrifter, portvin, kogechokolade, raffinol, palmin, kakao, rosiner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
portvinskugler, konfekt, slik, jul, opskrifter, portvin, kogechokolade, raffinol, palmin, kakao, rosiner
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her