Sprøde havregrynskranse
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
225
g
Mel
1
tsk
Bagepulver "strøget"
100
g
Havregryn
125
g
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg "små"
3
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
175
g
Smør "eller margarine"
Ca. 65 stk. julesmåkager
Fremgangsmåde
Melet sigtes med bagepulver, tilsættes havregryn, sukker og sammen piskede æg, hvorpå dejen æltes med smørret/margarinen. Dejen stilles koldt et par timer.
Så køres dejen gennem røremaskinens kødhakker, påsat anordningen beregnet til formålet - naturligvis kan en kød maskine også anvendes. Skæres i stykker på skrå på ca. 8 cm. Formes til kranse, der stilles tæt på den smurte bageplade.
Bages ved god varme (200 grader) ca. 10 minutter. Husk, at havregrynskranse skal være ret lyse.
Så køres dejen gennem røremaskinens kødhakker, påsat anordningen beregnet til formålet - naturligvis kan en kød maskine også anvendes. Skæres i stykker på skrå på ca. 8 cm. Formes til kranse, der stilles tæt på den smurte bageplade.
Bages ved god varme (200 grader) ca. 10 minutter. Husk, at havregrynskranse skal være ret lyse.
Søgeord: havregrynskranse, julesmåkager, juleopskrifter, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
havregrynskranse, julesmåkager, juleopskrifter, jul
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
havregrynskranse, julesmåkager, juleopskrifter, jul
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sproede-havregrynskranse/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sproede-havregrynskranse/