Andelevermousse med æble og sherry

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Juleopskrifter
Pris: Middel Fedtfattig: Nej
Antal pers.: 4 Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

Ingredienser:
300 g andelever eller kyllingelever
60 g smør
1 løg
1 æble
salt og peber
1/2 dl tør sherry
  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Dup leveren tør og fjern årestammer og sener. Steg leveren på panden ved god varme i knapt halvdelen af smørret 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.

Tag leveren af panden. Hak løget fint og skær æblet i små tern. Svits løgene klare og tilsæt æblerne. Når de er møre, mikses lever, æbler og løg med resten af smørret i en blender.

Kog panden af med sherry og kom det i. Smag til med salt og peber. Kom moussen i en skål og stil den i køleskabet.

Kugl moussen op med en varm ske og server med cornichoner, flute og salat.



Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
andelevermousse mousse sherry juleopskrifter andelever kyllingelever
Beskrivelse: Andelevermousse med æble og sherry opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Nyd sommerens frugter og bær
Det Italienske køkken
Hvad skal vi have til aften
Mad der kan laves i forvejen
Julekæder og julelys til udendørs brug

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Fyldig tomat-kokos suppe
Gratinerede rejebrød
Guacamole
Indisk rejesuppe
Karry kalkungryde