Logo
www.mad-og-drikke.dk

Valnøddekage med abrikos

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Smør
170
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene heraf"
kornene heraf
4
stk
Æg
0,5
dl
Mælk
150
g
Hvedemel
2
tsk
Bagepulver
100
g
Valnøddekerner
100
g
Abrikosmos "grød eller marmelade"
grød eller marmelade
0,5
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
16
halve
Valnødder "til pynt"
til pynt

16 stk. julebagværk

Fremgangsmåde

Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Pisk æg og mælk sammen med vanillekorn og rør det i dejen skiftevis med mel blandet med bagepulver og hakkede valnødder. Kom dejen i en smurt lille bradepande på 20 x 30 cm og bag kagen ved 200 grader i 30-40 min., til den er gennembagt.

Vendes ud på en bagerist og afkøles. Overtrækkes med abrikosmos rørt med citronsaft og pyntes med valnødder.

Skæres ud til 16-20 stykker i overensstemmelse med valnødderne.



Søgeord: valnøddekage, abrikos, juleopskrifter, julebagværk, kager, jul, valnødder
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
valnøddekage, abrikos, juleopskrifter, julebagværk, kager, jul, valnødder
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/valnoeddekage-med-abrikos/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her