Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hindbæris på nøddebund

(1) 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Bund
175
g
Hasselnødder
50
g
Smør
50
g
Flormelis / florsukker
Is
2
stk
Æggeblommer
75
g
Flormelis / florsukker
250
g
Hindbær
4
dl
Piskefløde
pynt
Hindbær "friske"
friske

Isdessert med hindbær.

Fremgangsmåde

Hak nødderne fint i en foodprocessor, eller blend dem. Smelt smørret og tilsæt det nødderne sammen med flormelis. Fordel blandingen i bunden af en smurt springform og stil den i fryseren.

Pisk æggeblommer og flormelis godt. Mos bærrene let og pisk fløden til skum. Vend bærrene og fløden i æggeblommerne.

Kom cremen ovenpå nøddebunden og frys den i min. 4-5 timer.



Søgeord: hindbæris, nøddebund, isdessert, billig, mad, hindbær, piskefløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest

Søgeord:
hindbæris, nøddebund, isdessert, billig, mad, hindbær, piskefløde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hindbaeris-paa-noeddebund/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her