Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pasta penne med kalkun og aubergine i tomatsauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Pastapenne
300
g
Røget kalkunbryst "med tomat eller urter"
med tomat eller urter
2 - 3
stk
Chilier "i tynde strimler"
i tynde strimler
2
fed
Hvidløg
0,5
stk
Aubergine "i små tern"
i små tern
Olivenolie
1
glas
Tomatsauce / tomatsovs "med basilikum"
med basilikum
Salt
Peber
Parmesanost "frisk, revet"
frisk, revet

Tilbehør: flutes

Fremgangsmåde

Kog penne i letsaltet vand som anvist.

Skær kalkunbrystet i tynde strimler.

Steg chili, hakket hvidløg og aubergine i olivenolie ved god varme, til de er møre. Tilsæt tomatsauce samt kalkun, og lad det koge et par minutter.

Bland med friskkogte penne, og smag til med salt og peber. Server straks med et godt drys revet parmesan og evt. lidt basilikum.



Søgeord: pasta, penne, kalkun, aubergine, tomatsauce, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
pasta, penne, kalkun, aubergine, tomatsauce, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-penne-med-kalkun-og-aubergine-i-tomatsauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her