Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karry kalkungryde

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Kalkun "i tern"
i tern
250
g
Champignon
2
stk
Løg "i tern"
i tern
2
stk
Æbler "i tern"
i tern
1
stk
Peberfrugt "rød, i tern"
rød, i tern
2
tsk
Karry
1
stk
Grøntsagsbouillonterning
Salt
Peber
Olie "til stegning"
til stegning
2,5
dl
Madlavningsfløde
Muskatnød "reven"
reven

Tilbehør: løse ris, salat og flutes

Fremgangsmåde

Varm olien og kom karryen i, lad det bruse op. Brun kød og løg heri, lad det simre i 10 min.

Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre i yderligere 15 min. Jævn evt. retten med maizenamel og smag til med salt, peber og muskatnød.

Kyllingekød kan også bruges.



Søgeord: Karry, kalkunbryst, karryretter, kalkungryde, kalkun
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Karry, kalkunbryst, karryretter, kalkungryde, kalkun
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her