Kalkunfrikadeller med rosmarin
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Hakket kalkunkød
1
stk
Æg
3
spsk
Hvedemel
2
tsk
Rosmarin "tørret"
4
spsk
Persille "hakket"
Salt
Peber
1
spsk
Oliemargarine "til stegning"
Slanke frikadeller.
Fremgangsmåde
Rør kød sammen med æg, hvedemel, krydderier, salt og peber. Lad farsen hvile en halv time.
Varm olien på en pande, form farsen til 12 frikadeller og steg dem gyldne i ca. 3 min. på alle sider.
Søgeord: kalkunfrikadeller, rosmarin, hovedret, madopskrifter, kalkunkød, persille, frikadeller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
kalkunfrikadeller, rosmarin, hovedret, madopskrifter, kalkunkød, persille, frikadeller
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
kalkunfrikadeller, rosmarin, hovedret, madopskrifter, kalkunkød, persille, frikadeller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunfrikadeller-med-rosmarin/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunfrikadeller-med-rosmarin/