Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kylling i paprikasauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Kyllingebrystfilet
1
stk
Løg
2
stk
Peberfrugter "røde"
røde
2,5
dl
Piskefløde
4
dl
Vand
1
spsk
Paprika
1
dåse
Tomatpure "140 g"
140 g
1
dåse
Flåede tomater "kun tomaterne, ikke væden"
kun tomaterne, ikke væden
Salt
Peber
Olivenolie

Tilbehør: ovnkartofler og salat

Fremgangsmåde

Kyllingefileterne skæres i ca. 4-5 stykker hver på tværs.

Løget hakkes fint og peberfrugterne skæres i strimler. Olivenolie varmes op i en sauterpande og løget svitses.
Halvvejs i svitsningen tilsættes stødt paprika, og der steges videre ca. ½   min., før kyllingen tilsættes. Kyllingen steges så den er brun på alle sider.

Derefter tilsættes tomater og peberfrugt som steger med. Kom vandet ved og sæt det til at simre under låg i ca. 20 min.

Tilsæt dernæst fløde, tomatpuré, salt og peber. Når retten har kogt op en gang med fløden i, er den færdig.



Søgeord: Kylling, kyllinegkød, fjerkræ, paprikasauce, paprikaso
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Kylling, kyllinegkød, fjerkræ, paprikasauce, paprikaso
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-i-paprikasauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her