Logo
www.mad-og-drikke.dk

Enebærfrikadeller med hvidkålsalat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Hakket kalv "max. 12 %"
max. 12 %
1
stk
Æg
0,5
dl
Letmælk "skummet-, eller minimælk kan også bruges"
skummet-, eller minimælk kan også bruges
2
spsk
Hvedemel
1
tsk
Enebær "knuste"
knuste
Salt
Peber
1
spsk
Olie "til stegning"
til stegning
Hvidkålssalat
0,25
stk
Hvidkål "300 g fintskåret"
300 g fintskåret
200
g
Gulerod / Gulerødder "revet"
revet
1
stk
Appelsin "i tern"
i tern
1
stk
Æble "i tern"
i tern
50
g
Rosiner
1
stk
Appelsin "saften heraf"
saften heraf
1
spsk
Olivenolie
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis

Anderledes frikadeller med enebær.

Tilbehør: rugbrød

Fremgangsmåde

Rør alle ingredienser til farsen sammen og lad farsen hvile en halv time. Varm olien på en pande og form farsen til 12 frikadeller der steges i ca. 4 min. på alle sider, til de er gyldne.

Hvidkålssalat:
Vend hvidkål sammen med gulerod, appelsin, æble og rosiner. Rør en dressing af appelsinsaft, olie og sukker og hæld den over hvidkålssalaten.

Server frikadellerne med hvidkålssalat og rugbrød.



Søgeord: enebærfrikadeller, hvidkålsalat, kalvekød, mad, opskrift, hovedret, ingredienser, fremgangsmåde, anderledes, appelsin, rosiner, guelrod, 4, personer, frikadeller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Sund opskrift

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
enebærfrikadeller, hvidkålsalat, kalvekød, mad, opskrift, hovedret, ingredienser, fremgangsmåde, anderledes, appelsin, rosiner, guelrod, 4, personer, frikadeller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/enebaerfrikadeller-med-hvidkaalsalat/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her