Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mexicansk kyllingelasagne

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Kylling "i tynde strimler"
i tynde strimler
Olie "lidt"
lidt
2
tsk
Karry
Lasagneplader "helst friske"
helst friske
1
pakke
Hel spinat "frossen, 450 g"
frossen, 450 g
1
dåse
Flåede hakkede tomater
1
stk
Løg
2,5
dl
Piskefløde
3
tsk
Allround krydderi
3
spsk
Tomatketchup
Salt
Peber
1
tsk
Oregano (tørret)
200
g
Revet ost / reven ost "mild"
mild

Fremgangsmåde

Tø spinaten op og træk vandet ud. Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry. Tag kyllingen op på en tallerken.

Hak løget og svits det i lidt olie på samme pande. Tilsæt tomaterne med fløde, ketchup og alle krydderierne. Lad denne sauce koge i 15 min., og smag den så evt. til med flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten tager noget af smagen.

Smør et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sauce og ost.

Lad den gerne trække lidt, inden den bages midt i ovnen ved 180° i ca. ½  time, til lasagnepladerne er møre.



Søgeord: kyllingelasagne, mexicansk, spinat, tomater, ost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kyllingelasagne, mexicansk, spinat, tomater, ost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mexicansk-kyllingelasagne/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her