Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalkunbryst på spinat/porrebund med flødeost

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Fyld
200
g
Flødeost
2
spsk
Purløg
Kalkun mv.
700
g
Kalkunbryst
25
g
Smør
Salt
Peber
500
g
Spinat "frisk"
frisk
2
stk
Porrer
1
pakke
Bacon "i skiver, 150 g"
i skiver, 150 g
2,5
dl
Fløde "13 %"
13 %

Fremgangsmåde

Smelt smøret gyldent og brun kalkunbrystet pænt på alle sider på en pande eller i stegegryde. Krydr med salt og peber. Tag brystet op og skær dybe revner på langs i brystet.

Bland flødeosten med hakket purløg og kom den i revnerne.

Skyl den friske spinat grundigt, fjern de groveste stilke og damp spinaten få min. i resten afsmørret, spinaten skal blot lige "falde sammen". Læg spinaten i bunden af et smurt, ovnfast fad eller bradepande.

Skyl porrerne og skær dem i skiver. Læg dem oven på spinaten.

Læg kalkunbrystet i fadet og dæk kødet med baconskiver.

Hæld fløde ved.

Sæt retten i ovnen ved 200° i ca. 1 time eller til kødet er gennemstegt.



Søgeord: kalkunbryst, spinat, porrer, flødeost, hovedret, mad, opskrifter, bacon, ingredienser, fremgangsmåde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kalkunbryst, spinat, porrer, flødeost, hovedret, mad, opskrifter, bacon, ingredienser, fremgangsmåde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunbryst-paa-spinat-porrebund-med-floedeost/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her