Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fløde-hvidvinsgratinerede fiskefileter

(1) 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Rødspættefileter
2
dl
Hvidvin "tør"
tør
0,5
tsk
Groft salt
180
g
Rejer
500
g
Champignoner
2,5
dl
Piskefløde
1
tsk
Hvedemel
0,5
tsk
Groft salt
Hvid peber
Citronsaft "evt."
evt.
Gratinering
100
g
Ost "revet, mild Danbo"
revet, mild Danbo
2
spsk
Rasp
25
g
Smør

Tilbehør: flutes

Fremgangsmåde

Rul fiskefileterne sammen med skindsiden indad. Damp dem i en bredbundet gryde, i hvidvin tilsat salt. 5 min. under låg. Læg derefter fiskefileterne i et ovnfast fad. Drys rejerne over.

Skær champignonerne i skiver, og svits dem i smør. Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys mel over. Kog stuvningen lidt ind. Smag til og hæld den over.

Gratiner retten øverst i ovnen, til den er gylden.

Pynt evt. med rejer.

Der er nok til 6-8 personer.



Søgeord: rødspættefileter, hvidvin, rejer, champignoner, piskefløde, ost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
rødspættefileter, hvidvin, rejer, champignoner, piskefløde, ost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/floede-hvidvinsgratinerede-fiskefileter/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her