Fløde-hvidvinsgratinerede fiskefileter
(1)
6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Rødspættefileter
2
dl
Hvidvin "tør"
0,5
tsk
Groft salt
180
g
Rejer
500
g
Champignoner
2,5
dl
Piskefløde
1
tsk
Hvedemel
0,5
tsk
Groft salt
Hvid peber
Citronsaft "evt."
Gratinering
100
g
Ost "revet, mild Danbo"
2
spsk
Rasp
25
g
Smør
Tilbehør: flutes
Fremgangsmåde
Rul fiskefileterne sammen med skindsiden indad. Damp dem i en bredbundet gryde, i hvidvin tilsat salt. 5 min. under låg. Læg derefter fiskefileterne i et ovnfast fad. Drys rejerne over.
Skær champignonerne i skiver, og svits dem i smør. Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys mel over. Kog stuvningen lidt ind. Smag til og hæld den over.
Gratiner retten øverst i ovnen, til den er gylden.
Pynt evt. med rejer.
Der er nok til 6-8 personer.
Søgeord: rødspættefileter, hvidvin, rejer, champignoner, piskefløde, ost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
rødspættefileter, hvidvin, rejer, champignoner, piskefløde, ost
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
rødspættefileter, hvidvin, rejer, champignoner, piskefløde, ost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/floede-hvidvinsgratinerede-fiskefileter/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/floede-hvidvinsgratinerede-fiskefileter/