Kyllingepilaf med safran
Kyllingekødet marineres i yoghurt, citronsaft og kanel i ca. 1 time. Udblød safranen i bouillonen.
Smelt smør og 1 spsk olie i en stor gryde med låg til. Tilsæt ris og rør rundt, til fedtstoffet er jævnt fordelt. Tilsæt bouillon, kardemomme, citronsaft og fintrevet citronskal og bring det hele i kog. Skru ned på laveste blus og lad det koge 10-15 min., til risene er møre, og væden er opsuget.
Lad kyllingekødet dryppe af i en si. Rist kødet i resten af olien i mindre portioner på en pande, til det er gyldent og sprødt. Når risene er færdige, blandes kødet i med en gaffel.
Rist alle nødderne undtagen pistacienødderne på en tør pande, til de er gyldne. Bland nødder og persille i pilaffen.
Anret pilaffen i en stor skål og drys med pistacienødder.
Søgeord: Kyllingepilaff, kylling, pilaff, fjerkræ
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Kyllingepilaff, kylling, pilaff, fjerkræ
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingepilaf-med-safran/