Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hvidløgsbøffer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
600
g
Hakket oksekød / oksefars
1 - 2
fed
Hvidløg
2 - 3
spsk
Cremefraiche / creme fraiche
Salt
4
skiver
Bacon
Fedtstof "til stegning"
til stegning

Tilbehør: bagte kartofler med bearnaise smør samt salat

Fremgangsmåde

Ælt det hakkede kød med knust hvidløg, cremefraiche og salt. Del kødet i 4 portioner. Form bøfferne og sæt en skive bacon om hver bøf. Steg bøfferne 2-3 min. på hver side. De skal være lyserøde indvendigt.

Rør ca. 75 g blødgjort smør godt igennem og tilsæt lidt efter lidt bearnaiseessens’ efter smag. Tilsæt hakket hakket persille og evt. frisk hakket estragon eller ganske lidt tørret.



Søgeord: Hvidløgsbøffer, hvidløgsbøf, bøf, bøffer, oksekød, okse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Grill egnet

Søgeord:
Hvidløgsbøffer, hvidløgsbøf, bøf, bøffer, oksekød, okse
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her