Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karrygratin med lam

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Hakket lammekød "eller okse eller svin"
eller okse eller svin
1
spsk
Olie
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
1
fed
Hvidløg "finthakket"
finthakket
2
tsk
Karry
1
stk
Aubergine "tern"
tern
0,5
dåse
Flåede hakkede tomater
Salt
Peber
1
stk
Æg
1
dl
Mælk
1
tsk
Karry

Tilbehør: chutney og kogte ris eller brød, evt. koriander eller persille

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader. Brun kødet i en sauterpande med olie og tilsæt løg og hvidløg samt karry og tern af aubergine. Lad det stege under omrøring 5 min. Tilsæt tomaterne og kog retten igennem 5 min. Krydr med salt og peber og fyld det over i et smurt ovnfast fad.

Pisk ægget sammen med mælk, karry, salt og peber. Hæld det over retten og sæt den i ovnen i ca. 20 min.

Drys evt. med hakkede krydderurter ved servering.



Søgeord: karryret,, lammekød,, lam
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Søgeord:
karryret,, lammekød,, lam
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karrygratin-med-lam/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her