Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brændende kærlighed med røget laks

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Kartoffelmos
1,5
g
Kartoffel / kartofler "melede, skrællede, stykker"
melede, skrællede, stykker
4
dl
Sødmælk "eller 2 1/2 piskefløde og kogevand"
eller 2 1/2 piskefløde og kogevand
25
g
Smør
0,5
tsk
Groft salt "pas på laksen salter også"
pas på laksen salter også
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Fyld
2 - 3
stk
Løgringe
25
g
Smør
200
g
Røget laks "gerne et helt stykke"
gerne et helt stykke

Drys: lidt purløg

Tilbehør: evt. rugbrød

Fremgangsmåde

Kog kartoffelstykker ca. 20 min. i usaltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra (gem lidt), og damp kartoflerne tørre i gryden. Mos dem med et piskeris eller lign. Varm mælken eller fløde og vand og pisk mosen til en passende konsistens. Tilsæt smør, og smag mosen til med salt og peber.

Steg løgringene lidt gyldne i smør i en gryde. Skær laksen ud i små tern - hvis den er helt, fjernes skind og evt. ben først.

Anret mosen med med stegte løg og laksetern, og drys med purløg. Servér evt. med rugbrød.



Søgeord: brændende, kærlighed,, kartoffelmos,, mos,, kartoffel,, kartoffelretter,, laks
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
brændende, kærlighed,, kartoffelmos,, mos,, kartoffel,, kartoffelretter,, laks
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braendende-kaerlighed-med-roeget-laks/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her