Logo
www.mad-og-drikke.dk

Svinekoteletter med æblesauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
tsk
Kanel
1
tsk
Timian
0,5
tsk
Løgsalt
0,5
tsk
Tørret sennep
4
stk
Svinekoteletter "uden ben, 2 cm tykke a 125 g"
uden ben, 2 cm tykke a 125 g
2
spsk
Smør
1
stk
Løg "mellemstort, skåret i skiver"
mellemstort, skåret i skiver
1
stk
Æble "stort, skrællet og skåret i skiver"
stort, skrællet og skåret i skiver
1
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
1
spsk
Piskefløde

Svinekød og æbler klæder hinanden utrolig godt. Her tykke koteletter med en cremet æble-løgsauce til.

Tilbehør:
evt. 4 portioner ris eller kartofler
1 kvist timian

Fremgangsmåde
Bland kanel, timian, løgsalt og sennep i en lille skål. Skær evt. fedtkanterne af koteletterne og drys dem med krydderierne.

Smelt smørret på en pande ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned for varmen og steg dem færdige, ca. 3 min. på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme.

Skær løget i skiver og steg dem i 5 min. ved svag varme. Skræl æblet, fjern kernehuset og skær det i skiver. Tilsæt æbleskiver og brun farin til løget og steg yderligere 5 min., eller indtil løgene er gyldne, og æblet er mørt. Rør fløden i og lad det simre 2-3 min.

Server straks koteletterne med æblesaucen til. Byd evt. kogte ris eller kartofler til og pynt med timian.


Søgeord: svinekoteletter, æblesauce, hovedret, løgsauce
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Søgeord:
svinekoteletter, æblesauce, hovedret, løgsauce
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/svinekoteletter-med-aeblesauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her