Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hønsekødssuppe med pesto

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kylling "eller unghane"
eller unghane
1
stk
Laurbærblad
Sellerisalt
3
stk
Gulerod / Gulerødder
2 - 3
stk
Porrer
8 - 10
stk
Skalotteløg
Tilbehør
1
glas
Basilikumpesto
1
bundt
Persille
Estragon (frisk) "lidt"
lidt
75
g
Granaost
Landbrød

Fremgangsmåde
Sæt fuglen over i en gryde med koldt vand og kog op. Skum og tilsæt laubærblad, lidt sellerisalt, 1 gulerod og porretoppe. Lad den koge under låg i ca. 1 time og 10 min.

Imens blendes pestoen med krydderurter og ost, resten af grøntsagerne ordnes.

Tag kyllingen op og sigt suppen over i en anden gryde. Kog den evt. ned og tilsæt grøntsagerne, skåret i passende stykker. Kog 10 min.

Kasser skind og ben fra kyllingen og skær den ud, enten i små terninger eller i skiver og kom den i suppen. Smag suppen til og server med lidt pesto og brød.

OBS:
Da der koges en hel kylling bliver der meget kød, det overskyldende kød, fryses ned eller bruges i retter dagen efter.


Søgeord: hønsekødssuppe, pesto, suppe, sellerisalt, gulerødder, porrer
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
hønsekødssuppe, pesto, suppe, sellerisalt, gulerødder, porrer
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hoensekoedssuppe-med-pesto/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her