Logo
www.mad-og-drikke.dk

Forårsruller med svinekød og krabbekød

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
tsk
Majsstivelse
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
2
spsk
Olie
100
g
Hakket svinekød
2
spsk
Løg "finthakket"
finthakket
1
tsk
Ingefær "fintrevet"
fintrevet
150
g
Hvidkål
50
g
Krabbekød
8
stk
Kinesiske pandekager "18x18 til de store, 9x9 til de små"
18x18 til de store, 9x9 til de små
1
stk
Æg "lille"
lille
0,75
l
Olie

16 stk. store / 32 stk. mini

Tilbehør:
sød chilisauce

Fremgangsmåde
Bland majsstivelse og sojasauce og stil det til side.

Opvarm 2 spsk. olie i en stor stegepande over kraftig varme. Steg kødet 2 min. og tilsæt løg, ingefær, fintsnittet hvidkål og krabbekød og steg det hele 2 min. Rør majsstivelseblandingen i og rør rundt.

Læg en kinesisk pandekage på et spækbræt og anbring 2 store skefulde fyld på den (1 skefuld, hvis det er mini forårsruller) i det ene hjørne, fold hjørnet ind over fyldet, og pensl med sammenpisket æg. Fold siderne indover og rul, pensl med æg over det hele og læg forårsrullerne på et fad, til de alle er klar til stegning.

Varm olien op i en gryde eller stor sauterpande. Når olien er klar, lægges 6 forårsruller i olien ad gangen. Lad dem stege gyldne, inden de tages op og drypper af på køkkenrulle, til de skal serveres.


Søgeord: forårsruller, kinesisk, svinekød, krabbekød, pandekager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
forårsruller, kinesisk, svinekød, krabbekød, pandekager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foraarsruller-med-svinekoed-og-krabbekoed/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her