Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tærte med tun

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
rulle
Tærtedej
Fyld
150
g
Gedeost
100
g
Cremefraiche / creme fraiche
2
stk
Æg
1
dåse
Tun / tunfisk "i olie"
i olie
4
stk
Ansjosfileter
4
stk
Tomater "modne"
modne
2
stk
Kartoffel / kartofler "kogte"
kogte
4
stk
Soltørrede tomater
Salt
Peber

Pynt: oliven og ruccola

Fremgangsmåde
Rul tærtedejen let ud og læg den i en tærteform. Prik i den med en gaffel og bag den ved 200 grader i 15 min.

Rør gedeost, creme fraiche og æg sammen. Hæld olien fra tunen og rør tun i ostecremen. Hak ansjoserne og kom dem i. Vask tomaterne og skær dem og kartoflerne i skiver. Hak de soltørrede tomater.

Læg de to slagstomater og kartofler på den forbagte tærte. Hæld fyldet over og bag tærten ved 200 grader i ca. 30 min.


Søgeord: tærte, tun, gedeost, ansjos, oliven, ruccola
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
tærte, tun, gedeost, ansjos, oliven, ruccola
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her