Logo
www.mad-og-drikke.dk

Torskechrowder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg
2
skiver
Bacon
1
stk
Bagekartofler / bagekarfottel
3
stk
Forårsløg / springløg
1
tsk
Mel
2
dl
Mælk
4
dl
Vand "eller fiskefond"
eller fiskefond
300
g
Torskefilet "uden skind"
uden skind
1
dåse
Majs "lille"
lille
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Hak løg og bacon og steg det lidt i en stor gryde. Skær kartoflen i terninger og kom dem i sammen med snittede forårsløg.

Ryst mel og mælk sammen og rør det i under ømrøring og lad det koge i ca. 10 min.

Skær fisken i mindre stykker og kom dem i sammen med majsene. Lad suppen koge 2-3 min. mere, smag til med salt og peber.


Søgeord: torskechrowder, fiskefond, torskefilet, fiskeret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
torskechrowder, fiskefond, torskefilet, fiskeret
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her