Torskechrowder
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Løg
2
skiver
Bacon
1
stk
Bagekartofler / bagekarfottel
3
stk
Forårsløg / springløg
1
tsk
Mel
2
dl
Mælk
4
dl
Vand "eller fiskefond"
300
g
Torskefilet "uden skind"
1
dåse
Majs "lille"
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Hak løg og bacon og steg det lidt i en stor gryde. Skær kartoflen i terninger og kom dem i sammen med snittede forårsløg.
Ryst mel og mælk sammen og rør det i under ømrøring og lad det koge i ca. 10 min.
Skær fisken i mindre stykker og kom dem i sammen med majsene. Lad suppen koge 2-3 min. mere, smag til med salt og peber.
Ryst mel og mælk sammen og rør det i under ømrøring og lad det koge i ca. 10 min.
Skær fisken i mindre stykker og kom dem i sammen med majsene. Lad suppen koge 2-3 min. mere, smag til med salt og peber.
Søgeord: torskechrowder, fiskefond, torskefilet, fiskeret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
torskechrowder, fiskefond, torskefilet, fiskeret
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
torskechrowder, fiskefond, torskefilet, fiskeret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/torskechrowder/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/torskechrowder/