Logo
www.mad-og-drikke.dk

Krydret laks i tomatsauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Løg "snittet fint"
snittet fint
Olie "olie eller smør til stegning"
olie eller smør til stegning
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis
750
g
Tomater "hakkede fra dåse eller friske snittet fint"
hakkede fra dåse eller friske snittet fint
3
stk
Æbler "i tynde både"
i tynde både
3
stænger
Bladselleri "i skiver"
i skiver
2 - 3
stk
Salvieblade "fintskåret"
fintskåret
3
fed
Hvidløg "finthakket"
finthakket
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Chilisauce / chilisovs "mild, efter smag"
mild, efter smag
Basilikum (frisk) "fintskåret"
fintskåret
4 - 6
stk
Laksefileter "ca. 150 g pr. person"
ca. 150 g pr. person

Fremgangsmåde
Løg brunes med sukker, tomaterne tilsættes og koges godt igennem. Æbler og bladselleri kommes i sammen med salvie og hvidløg. Blandingen varmes forsigtigt. Smages godt til med chilisauce og basilikum.

Saucen fyldes halvt op i et ildfast fad eller i portionsskåle. Fisken krydres med salt og peber og presses godt ned i saucen. Sættes i ovnen ved 200° i ca. 15 min.

Servering
Fiskeretten serveres med resten af saucen og ris. Stave af rå grøntsager dryppet med citronsaft og olivenolie er godt at servere til


Søgeord: krydret, laks, tomatsauce, salvie, baldselleri, hvidløg, chilisauce, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
krydret, laks, tomatsauce, salvie, baldselleri, hvidløg, chilisauce, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krydret-laks-i-tomatsauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her